Blogg,  Trening

Nå må jeg virkelig ta meg sammen!Jeg planlegger – nå skal jeg spise sunnere, trene og være flink å spise div. grønnsaker hver dag. 

Fungerer en liten stund også skjer det noe slik at jeg stopper opp og klarer ikke starte igjen… 

Kjenner når jeg går ute eller i trappene på jobben kjenner jeg savnet på og trene litt oftere enn jeg gjør, men klarer det bare ikke å komme i gang. 

For ca. to år siden trente jeg 3 ganger i uken i studio og lørdag og søndag hjemme! Det var tider det og dit vil jeg igjen.

Må virkelig ta meg sammen!!!!

Trener  jo for å stramme opp litt her og der å ikke minst for helsen skyld og bitte litt for å bli litt slankere – helsen har ikke vært på topp den siste tiden. Energien er lav og jeg føler meg litt utmattet.  

Apropos slank – har jeg alltid vært slank. Og helt til for to år siden gikk jeg opp en størrelse og faktisk var veldig fornøyd. Jeg har alltid kunne spist det jeg ville uten å legge på meg, men det er det slutt på! 

Dette bilde ble tatt bare et par måneder før jeg gikk opp en bukse størrelse.

For i fjor sommer fikk jeg føle på det, jeg spiste bare Junk food pluss pluss hele sommeren og trente heller ikke. Konsekvensen på det var at jeg gikk opp enda en størrelse og mange av klærne mine var for små. 

Så nå må jeg virkelig ta meg sammen og tenke helse og trening. 

Men trenger en litt motivasjon for å komme  i gang… 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *