Blogg

Mitt perfekte uperfekte liv.


Jeg prøver ikke vise det perfekte, jeg viser bare det jeg er stolt av.

Hele livet har livet vært en ganske rett linje og jeg kan si jeg har hatt en lykkelig barndom.

To foreldre som alltid var der og gjorde det beste de kunne for oss. Jeg har 4 søsken og vi var en spleiset gjeng og gjorde nesten alt sammen. 

Jeg hørte fra mange at de ønsket at de også kunne ha det som meg. Ja, ha et godt familie bånd. 

Jeg var et heldig barn og var skjermet fra mye.  

Når jeg var i tenårene var jeg aldri fornøyd og mente at alle andre hadde det så mye bedre og fikk alt de ville ha – noe jeg «aldri» fikk(mente jeg selv). 

Jeg startet på en folkehøgskole etter ungdomsskolen og der var det mange fra forskjellige steder i Norge. Den perioden jeg var der,  fikk jeg høre hvordan livet til andre hadde vært og hvor tøff barndommen deres hadde vært.

Da innså jeg at jeg ikke hadde det forferdelig i det hele tatt og ble mer takknemlig for det livet jeg hadde. 

Jeg var nok ikke den letteste sjelen og temme og var litt vilter oppigjennom årene, men jeg hadde et godt grunnlag hjemmefra.

I voksen alder var livet på samme måte og jeg levde i min egen lille lykke boble, barna kom og livet kunne ikke være mer perfekt.

Men det dere som leser må forstå er at mellom alle de perfekte linjene har det uperfekte hendt. Og det kan være mange tøffe dager, måneder og år med svik, løgner, misunnelse, med mye mye mer.

Men det klarer jeg ikke dvele på det vonde når det er så mye å godt å leve for.

Mange husker det negative i livet, men jeg klarer å legge det bak meg å gå videre. Jeg rett og slett «glemmer» det vonde bokstavelig talt, mye av det forsvinner fra minnet.

Men jeg har et et ordtak som jeg laget meg selv fordi jeg synes den passet meg. 

«I will not forget nor forgive, but I will put it behind me and move on»

Jeg vet det er mange som er uenig med meg om tilgivelse, men noen handlinger klarer jeg personlig ikke tilgi. Men når det er sagt er jeg fornøyd med mitt perfekte uperfekte liv!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar