Blogg,  Mat

Korma med nan

Lurer dere på hva dere skal spise til middag vil jeg anbefale denne retten vi hadde i dag, den er kjempe enkel å lage og blir veldig god!

Ungene elsker denne retten og spiser seg ordentlig mette hver gang.

Det du trenger til denne er;

  • Korma i glass
  • kyllingfilet
  • nan
  • løk
  • sitronsaft

Kjær løken i tynne skiver og legg den i en dyp skål – hell så over sitronsaften slik at den dekker løken.

Sett løken i kjøleskapet til all maten er ferdig når du tar den ut rør litt i den.

Stek kyllingen og hell den i en kasserolle sammen med korma. La det koke så lenge det er anbefalt.

Ta litt vann på nan brødene og putt de inn i ovnen til de blir myke og varme. Ca. 5 min på 200 grader eller bare se bruksanvisning på pakken😁

Og gjerne spis uten gaffel da blir det enda bedre👍🏼 vi spiser med hendene – anbefales!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar