Blogg

Jeg kjenner en flamme inni meg som aldri vil slukke!

Jeg er et rutine menneske som elsker å være spontan. 


Jeg har alltid vært spontan, men selvfølgelig blir rutiner en del av hverdagen når man har barn og en fast jobb. 

Står opp til samme tid smører på matpakker, lage frokost ordne med klær osv. Helgene er faktisk også en ganske rutine selv om vi gjør litt forskjellig. 

På lørdager reiser alle sammen og handler – dette er blitt en fast ting, vi prøver å være ferdig spist middag til ca. klokken 18:00 og etter det setter vi oss i stuen med masse godteri, potetgull og brus og ser på mellom 1 – 3 filmer. 

Så plutselig er det mandag igjen og rutinene er i gang på morningene og ettermiddagene. 

Det er viktig å ha en rutinert hverdag, men være litt mer spontan kunne man(jeg) ha vært. 

Hadde noen spurt meg i dag; vil du bli med til Sverige eller blir du med på kino, skal vi plukke jordbær eller hjelper du meg å bygge terrassen hadde jeg helt sikkert gjort det nesten uten å blunke.

Jeg har gjort mye på impuls, men aldri angret på de «feilene» jeg har gjort på veien for det har bare gjort meg sterkere og mer erfaren på livet!

Men så stopper jeg opp og begynner å analysere og tenke – har vi planer, skal barna noe, har jeg penger til dette eller tenker på alt det som ligger hjemme som må gjøres.

Jeg kjenner så godt den flammen som brenner og merker den blir sterkere og sterkere jo mer årene går🔥 

Hvorfor ikke være spontan med barna tenker du..? 

Jo vi er veldig spontane og finner på masse sprell sammen, men noen ganger kommer hverdagen og økonomien et slag i tryne og vi sitter litt fast i daglige gjøremål og ansvar.

Samtidig som jeg skriver dette innlegget blir jeg oppmerksom hvor lite spontan jeg egentlig har blitt. Dette må vi gjøre noe med! 

Det er mye mer enn det å være spontan som brenner.

MORE TO COME😁

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar