Blogg,  Familien

Hjelp!!! Lille jenta mi er borte i 6 dager!

Det er helt forferdelig!!!!

Hun er reist på leirskole sammen med klassen og jeg kjenner at jeg ikke er klar at barna mine er borte så lenge fra meg(sukk) Og de fikk ikke lov å ta med mobil! Vi kunne ringe sa skolen, men helst ikke🥺

Hun var veldig klar og har gledet seg til dette i et helt år til denne turen og endelig kom dagen hun fikk reise på tur med vennene sine. Og jeg virkelig unner jenta mi å bare kose seg masse💛

Eldste gutten dro på samme tur i fjor og det var like forferdelig!

Huset er så tomt når en ikke er her i over lengre tid – selv om det er full action hele tiden er det liksom noe som mangler.

Men det er viktig å kunne savne hverandre også og føle på den lengselen.

MEN JEG ER IKKE KLAR FOR DETTE😩🥺

Er vell sikkert derfor jeg er en slik hønemor og vil gjøre alt jeg kan med barna mine nå, for om ikke lenge lever de sine egne liv. Og da kan jeg sitte igjen med god samvittighet å tenkte at jeg har gitt de alt jeg kunne og klarte da de var små.

Men heldigvis er det mange år igjen!

Sønnen min spurte meg ikke for så lenge siden om hva jeg gruer meg mest til når de blir voksne. Svaret mitt var når de flytter ut. Og da sa han at det var akkurat det svaret han forventet å få. Jeg et vell litt forutsigbar når det gjelder barna mine – haha.

Ikke barna som har separasjons angst her, men ho mor!

Så nå teller jeg timene og dagene til jenta mi kommer tilbake💖 kjempe glad i deg💕 Verdens beste jente!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar