Blogg,  Mat

Havrekjeks med sjokolade

Ja, hva kan jeg si… Jeg ville bare ha en sunn sjokoladekjeks.


Er det ikke rart når man plutselig vil ha noe også leter man i skap – høyt og lavt, men finner ingenting.

Og når jeg vil ha noe gir jeg meg ikke, jeg starter å Google etter oppskrifter.

Fant denne oppskriften på Det søte liv.

⬇️⬇️⬇️⬇️ Fant denne. ⬇️⬇️⬇️⬇️

Havrekjeks med masse sjokolade

 • 100 g smør
 • 1,5 dl sukker
 • 1 stort egg
 • 1 ts vaniljesukker
 • 1 ts bakepulver 
 • 2,5 dl hvetemel
 • 2 dl lettkokte havregryn 
 • Masse masse masse sjokolade – jeg brukte mørk sjokolade / i oppskriften står det bare 100 g, men jeg elsker mye sjokolade i kjeksen min

Sett ovnen på 200 grader

 • Pisk mykt smør og sukker til smørkrem.
 • Pisk inn egget
 • Rør inn vaniljesukker, bakepulver og hvetemel til en jevn deig
 • Ta oppi havregryn 
 • Så til slutt sjokoladen, kan selvfølgelig bruke akkurat den sjokoladen du vil, men jeg brukte mørk fordi den er den sunneste sjokoladen( Nei, det var egentlig fordi jeg ikke hadde noen annen sjokolade😂) 
 • Stek i ca. 10 min.

Beste av alt er når man har alt i hus til å kunne lage dette🍪🍪🍪

Enjoy!!!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar