Blogg,  Familien,  Reiser

For akkurat ett år siden – del 4

Vi dro til Clifton Hills og så et utrolig fyrverkeri.

Nesten i det vi parkerte og kom oss til CH kom det beste fyrverkeriet jeg har sett på mange år. Barna ble helt i fyr og flamme og dette ga et utrolig godt utgangspunkt for kvelden.

Denne kvelden var det 26 grader og det var god stemning helt fra starten.

Vi gikk på noe som heter Arcade og der var det masse spennende spill til alle aldre og man fikk poeng i det de vant og fikk velge en ting ut fra det når man var ferdig. Jeg tror vi brukte halve tiden inne der, siden Arcade var nytt for barna og meg.

Når vi var ferdig der gikk vi litt rundt i gatene på Clifton Hills og det føltes virkelig ut som et barne Las Vegas med masse blinkene lys og mye spennende å se.

Jeg og barna gikk inn et sted som heter Maze Mirrors og jeg er helt sikker på at jeg hylte og lo mer enn barna.

Da klokken nærmet seg 00:00 var det på tide å dra til hotellet, men først måtte vi innom Funnel Cake.

Når vi kom til hotellet fikk vi se Niagara Falls i mange farger.

Så ble det en sen kveld, men det var jo sommer ferie og vi var der for å kose oss.

Selv om det er ferie og det blir sent «må» man stå opp tidlig for å få med seg mest mulig. Og det var virkelig verdt å stå opp til dette.


Helt ubeskrivelig å ha en slik utsikt på morgningen.

Så ble det en kjempe god frokost der barna forsynte seg mer enn mor. Vet ikke hvor mange ganger vi gikk å hentet mat, men hva kan man si… Når barna ikke er vant med så luksus frokost må man jo bare gripe sjansen.

Så til den triste delen av turen dit og det var at vi måtte reise derfra.

Dette var virkelig en opplevelse jeg aldri vil glemme og skal ikke se bort fra at vi drar dit igjen.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar