Blogg,  Familien,  Reiser

For akkurat ett år siden – del 3

Vi ble invitert til graduation og feiret i Niagara Falls.

Det å bli med på en graduation i Canada var virkelig en gøy opplevelse å se hvordan de får diplomaen sin og de som har virkelig stått på og får den kreden de fortjener som min flinke niese som jeg er skikkelig stolt av å være tante til.

Og ikke minst en stolt bestemor, mor og far.

Etter graduation spiste vi på en av mine favoritt restauranter i Canada, nemlig Panda Express.

Og litt dessert etterpå.

Dagen etter dro vi til Niagara Falls. Min søster kjørte hele veien og for noen utrolige fine eiendommer og steder vi så på veien dit!

På veien stoppet vi innom Outlet collection at Niagara. Det var kjempestort og så mye fint Til en billig penge.

Da vi var ferdig der ble det en liten kjøretur til så stoppet vi innom IHOP før vi kom til hotellet.

Vi bodde på Mariott at the Falls i øverste etasje, altså 31 etg.

Og for en utsikt fra rommet💛

Etter en liten pause med mat på hotellet dro vi ned til Fossen.

Vet ikke hvor lenge vi var der og bare så på den kjempestore fossen, men så utrolig fascinerende og så utrolig heldig er jeg så kan krysse dette fra min bucket list!

Er alltid så hyggelig å være sammen med familien på slike steder.

Ikke nok med at vi koset oss og så på fossen, det var Canada day weekend den helgen og senere på kvelden dro vi på Clifton Hills og så et utrolig flott fyrverkeri fra Niagara Falls med mange andre spennende ting.

Men det kommer i del 4.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar