Blogg,  Familien,  Reiser

For akkurat ett år siden – del 2

Vi dro og plukket jordbær på Downey’s Farm.

Downey’s Farm er en kjempe stor gård med selvplukk av jordbær, dyr og stor lekeplass for barn. Men vi dro bare for å plukke jordbær.

Vi fikk kjøpe de hvite kurvene også måtte vi vente på en traktor med tilhenger som skulle kjøre oss til et sted der vi kunne plukke. Vi kjørte et lite stikke forbi store områder med jordbær åker før vi kom dit vi skulle plukke.

Da vi ble satt av fikk vi beskjed om at vi måtte velge en rad og holde oss til den. Men mer enn nok jordbær å plukke.

Se hva vi fant i nærheten.

Da vi var godt fornøyd med plukkingen gikk vi til «møtepunktet» til der traktoren skulle hente oss.

Vi ble kjørt tilbake og der stakk vi innom butikken ril gården. Der var det mye hjemmelaget mat av alt mulig.

Også kjøpte vi noe vi kunne kose oss med og sette oss utenfor og kose oss.

Da vi kom hjem igjen oppdaget vi at vi tok litt av med mat shoppingen, men jeg og min søster er ganske fan av hjemmelaget mat – så her er resultatet av det.

Dette var virkelig en opplevelse jeg sent vil glemme. Det å plukke jordbær på et slikt fantastisk sted er rett og slett i mine øyne idyll.


Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar