Blogg,  Familien,  Reiser

For akkurat ett år siden – del 1

JEG REISTE ALENE MED BARNA TIL CANADA!!!

Jeg var i full panikk og hadde grue gledet meg i flere måneder. Dette var virkelig noe jeg aldri trodde jeg ville gjøre noengang det å dra «alene» med 3 barn på en så lang reise. Og var dette første gang barna satt på fly.

Jeg planla godt og hadde tenkt gjennom absolutt ALT. Jeg hadde en liten notis bok også med alt av informasjon om flyene, telefonnummer, ja alt jeg kunne tenke meg som var viktig og litt ikke så viktig og helt sikkert noe unødvendig også sto i den boken. Bare i tilfelle mobilen skulle gå tom for strøm, for der var jo også alt av informasjon lagret.


Flyet gikk ikke før 21:45(boarding) fra Gardermoen og vi skulle ta flyet til Heathrow og møte en privat sjåfør jeg bestilte som skulle vente på oss med skilt ved ankomst. Klokken var litt over 23:00 og vi kom tidligere enn forventet. Siden det var så sent var det ikke kø noen steder og bagasjen kom fort og vi gikk for å møte sjåføren som ikke var der.

Men jeg kom forberedt og hadde skrevet ut alt av informasjon til firmaet jeg hadde bestilt sjåfør fra og i tillegg skrevet det i min «hellige» notatbok. Sjåføren skulle være der fikk jeg beskjed om, men vi ventet 30 minutter før han dukket opp og klokken nærmet seg 00:00. Slitne og trøtte fulgte vi sjåføren som plutselig glemte hvor han hadde parkert og når han endelig fant bilen – hadde han ikke ryddet i bilen og i tillegg fikk jeg ikke den bilen jeg bestilte, men en mye mindre og ikke nok med det jeg bestilte barnesete til minsten noe han ikke hadde i bilen.

Vi skulle til Horley – London Gatwick AirPort som var vell ca. 40 minutter unna. Etter en litt skummel kjøretur til hotellet kom vi endelig frem og kom oss raskt til sengs og sovnet så fort hode rørte puten.

Vi sto opp tidlig og gikk til en kjempe god frokost med sjokolade muffins, crossiant og nutella som barna spiste og jeg spiste selvfølgelig noe litt sunnere.

Da vi var ferdig med frokost dro vi rett til flyplassen i et førerløst tog til den andre siden av Gatwick. Vi sjekket inn bagasjen og der fikk vi beskjed om at flyet var 2 timer forsinket. Det var helt forferdelig kjedelig for det var kun vårt fly som var forsinket😩

Ingen skal komme inn i våres borg!
Litt lenge å vente
Canada🇨🇦
Endelig er vi snart på flyet!!!!

Og etter noe vellykket flytur landet vi i Canada🇨🇦

Må si at turen til Canada gikk overraskende bra også jeg hadde jo en liten fordel når barna var med – vi slapp kø og ble en av de første på flyet. Også var alle så hjelpsomme😁

Vi møtte søsteren min og hennes barn som bor i Toronto ved ankomst. Veldig hyggelig å møte de igjen etter to år, egentlig veldig rørende😭

Første vi gjorde var å dra til Walmart rett fra flyplassen også handlet masse spennende mat, brus og godteri. Så var det tid for burger på Wendy’s😄

Veldig god mat der

Min første frokost i Toronto.

Yummy!!!


Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar