Blogg

Endelig var det over!

I dag var det siste skoleavslutningen til barna.

Og i år var den siste litt spesiell for eldste starter på ungdomsskolen til høsten og da var det skikkelig underholding som 7. klasse hadde øvet på i flere måneder. Men ikke nok med det så har jeg jo en jente i 6. klasse og de hadde ansvaret for at foreldre og elever i 7. kl skulle få en flott avslutning. Så da ble det enkelt fruktfat og potetlomper med litt på og te som Jeg måtte lage før vi dro for sommeravslutningen.Gjorde det ganske enkelt denne gangen da jeg egentlig hadde bare 1 time på og lage middag, ordne frukt og lefser og ordne meg selv rett etter jobb.

Men det gjorde ingenting for det var så mye god mat der og derfor glemte jeg også å ta bilde av de flotteste fatene med frukt, kaker og div. hjemmelaget «tapas» fordi jeg klarte ikke stoppe å spise.

Når det er sagt så hadde elevene et skuespill.

Jeg er virkelig imponert hva de 12/13 åringene hadde fått til. Skuespillet og settingen var bare helt utrolig og lærerne hadde stått skikkelig på også for at det skulle bli så bra. Alle hadde lagt mye jobb i denne avslutningen og det var gøy å se hvor fornøyd og stolt barna var da de var ferdig❤️

Da er det bare en uke igjen så er det sommerferie.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar