Blogg,  Familien

Beste starten på sommerferien!

En perfekt dag med barna💛

I går var det en utrolig deilig dag med sol, is, leke i vannet, grilling av hamburger og avsluttet med en film sammen med «slitne» barn. 

Mandag var en helt perfekt start på ferien min! 

Når dagene er slik som den var i går havner jeg litt i en drømme verden, dagen bare flyter av gårde med kos og hygge. Og jeg kan se tilbake på den og være fornøyd at dette var dag 1 i barnas sommerferie og ganske sikker på at de vil huske den som et sommerminne.

En som ble litt våt

Det er aldri et kjedelig øyeblikk med de og når vi er ute sammen kan jeg alt fra å le så jeg griner eller så bli så sint at jeg snart sprekker.

Jeg er veldig glad rolige sommer dager  hjemme og bare nyte livet i nuet sammen med de beste menneskene jeg vet i hele verden.

Jeg har oppdratt barna mine å tørre å si det de mener. Det å tørre å gjøre det de vil uten at de må bry seg om hva andre mener. Men noen ganger når vi er ute blant folk kan dette ta litt av og de utnytter det så godt de kan. Og de elsker å «drite» ut morra si. 

Men hva gjør jeg… Beklager folkens jeg klarer ikke annet enn le i de situasjonene for jeg synes de er så morsomme selv. Jeg vet mange er veldig opptatt at barns skal oppføre seg pent og ha respekt. Det kan jeg med hånden på hjerte si at det har jeg lært de ganske godt. Men vi har litt selvironisk humor her i huset og klarer ikke noe annet enn å le av oss selv noen ganger. 

For å leve et liv uten latter og selvironi hadde jeg aldri greid.

Uansett…  Tilbake til den perfekte starten på sommeren. 

Nå har jeg en hel uke med barna og vi skal nyte hver dag og bare kose oss masse – regn eller ikke. Vi har bitte små planer, men for meg er det viktigste at vi gjør de små planene sammen, for det er det de husker. 

For de små tingene vi gjør er det de store tingene de kan huske. 

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar