Blogg,  Trening

Vitamin vann

Vitaminvann er så enkelt å lage! Jeg elsker vitaminvann og bruker å putte forskjellige frukter og grønnsaker oppi.

Denne gangen tok jeg sitron, agurk og krydderurten mynte.


Det er bra med bare vann, men så greit å få vitaminer man trenger gjennom det man drikker.

Hver sommer ordner jeg dette og har det i kjøleskapet gjennom hele sommeren💛 Holder seg i ca. 3 dager. Etter det bytter jeg ut med annen frukt .

Anbefales på det sterkeste💛 Bra for helsen, fint å ha med på trening og ikke minst huden og barna elsker det🥒🍋

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar