Blogg,  Familien,  Mat

Verdens lengste frokost!

Siden 2005 har vi spist det samme til frokost hver fridag.

Altså egg og baguette er det som går her i hus lørdager og søndags morgen, med noen få unntak. Som påske frokost og jule frokost og andre dager der vi har litt mer.

Men dette har vært en fast greie så lenge jeg og min kjære har vært sammen, så før vi flyttet sammen i 2005, men mer en rutine når flyttet sammen.

Som dere ser over har vi hardkokt egg, tomat, agurk, rødløk, majones, salt og sitronpepper på baguetten. Litt forskjellig på hva som går på hver baguette.

Jeg har egentlig gått ganske lei i perioder, men det har ingen andre så hvis jeg prøver å lage noe annet til frokost blir de litt furtne på meg.

Så jeg lager åtte baguetter til frokost nesten hver fridag🥖🥚 Vi kjøper FP baguetter og egg alltid for de er like god og billige. Siden vi er så mange og spiser så mye av det må vi tenke på hva som er billigst for oss.

Det sies jo at frokost er det viktigste måltidet så hvorfor ikke samme frokost hver lørdag og søndag? Jeg selv er ikke noe frokost person, men alderen begynner å ta meg og jeg kjenner at det er bare noe jeg må ha for å fungere.

Dette er absolutt en frokost jeg ville anbefalt og hvorfor ikke prøve den i dag? Like god om du tar rundstykker i ovnen eller ikke. Men best når baguetten er litt varm.


Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar