Blogg,  Bøker,  Nor Book Store

Prosjekt påskeharen

Som tidligere nevnt jobber jeg med et nytt prosjekt som jeg kaller stolt #prosjektpåskeharen.

Ja – jeg vet at det er vanlig å ikke si prosessene på prosjekter man jobber med, men jeg synes dette er så spennende at jeg vil dele denne reisen sammen med dere.

Prosjekt påskeharen er rett og slett at jeg skriver boken og tegner selv. Fortellingen er nesten ferdig, men jobber ca. to ganger i uken med tegningene og øver masse for å få det slik jeg vil ha den. Målet er å gi den ut påske 2020🐣 Jeg kommer til å legge ut litt små hint på min Instagram og Facebook innimellom. Så det er bare å følge med😄 Samtidig legge ut litt her på bloggen. Link til Instagram og Facebook finner du øverst og nederst på hjem siden.

H.H er lilla og har superkrefter, men det han tror han er best på er å gjemme seg.

Her får dere en liten smakebit💛

Bilde er lånt fra Google(altså ikke tegnet av meg)

Håper dere synes dette virker spennende og vil bli med meg på denne spennende reisen og se min utvikling videre💛

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar