Blogg

Jeg er en drømmer

Så lenge jeg kan huske har jeg vært en drømmer.

Som liten bodde jeg veldig landlig og vokste opp med typisk Norske historier som Huldra, Nøkken og Troll. De historiene skremte meg aldri for jeg gikk opp i skogen for å lete etter de siden min onkel mente han hadde møtt disse i skogen rett oppi setra. Uansett hvor mye jeg gikk i skogen møtte jeg aldri på Hulder, Troll eller Nøkken. For å være ærlig ble jeg litt skuffet og onkel mente de gjemte seg for meg. Når jeg var på skolen kunne jeg sitte og bare se ut av vinduet og finne på historier i tankene mine, tror lærerene var veldig frustrerte over meg til tider. Mamma fikk ofte beskjed om at jeg satt alltid i min egen verden. Haha må si barn har utrolig med fantasi og det elsker jeg. Jeg drømte meg ikke bort fordi jeg ønsket mer penger eller reise til et varmere sted eller at livet mitt ikke var bra, dette var/er kun personlighet. Men ri på stranden, løpe i en eng med blomster, ligge under en stjerneklar himmel å vente på et stjerneskudd eller bare gå i skogen å møte på masse forskjellige dyr – var noe av det jeg brukte å drømme meg bort om. Når jeg skulle dikte opp historier var det om hekser, trollmenn eller feer med mye mer. Er jo selvfølgelig viktig å forstå forskjell på virkelighet og fantasi – det lærte jeg etterhvert eller jeg vokste opp, men fantasien er der ennå. Må bare lete litt etter den.

Jeg har alltid vært fascinert av det overnaturlige, når jeg sier det overnaturlige er det de historiene som våre forfedre har laget der det er overnaturlige krefter, magi, feer, varulver, vampyrer, Troll, julenissen, snakkende dyr m.m.

Som voksen har jeg ikke den veldig barnslige fantasien lenger, men det hjelper å ha barn som er like god som sin mor å fortelle historier. Jeg som barn var ganske god på historier og kunne finne på de beste fortellingene i farta og det forsvant jo eldre jeg ble, fordi jeg ville ikke(turte ikke) være annerledes enn de andre. Det er nok en av grunnene til at jeg begynte å skrive bøker og tar meg inn i forfatter rollen, jeg savnet den barnslige delen av meg. Jeg har skrevet en julebok og jobber nå med en Påskebok gleder meg veldig til den er ferdig og kunne dele den med dere. Jeg er barnebokforfatter og er stolt av meg selv at jeg nådde målet jeg bestemte meg for noen år siden og jeg har satt nye mål jeg skal jobbe mot og har en god følelse på dette skal gå bra!

Jeg er en drømmer som får drømmene mine oppfylt fordi jeg jobber hard mot målene mine. Det kan noen ganger ta litt tid, men tålmodighet er en dyd.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar