Blogg,  Familien

Fredagskos

Det er fredag kveld og vi koser oss med film.

Men før film laget vi godteri popcorn😄


For å lage dette trenger du⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Melange

Gele

Sukker

Popcorn

Vann

🍿Putt litt sukker og vann i en kasserolle og rør til sukkeret er oppløst deretter ca. en teskje smør. Hell oppi geleen og rør så kan du ta oppi popcornet og bland sammen. La det stå i ca. 30 min pluss minus for at det skal tørke.

Popcornet ble litt syrlig i smak siden vi brukte lime, sitron og blue berry, men godt likevel. Jeg liker best cerry og jordbær smak. Absolutt å anbefale hvis man har lyst på noe godt. Dette er billig og enkelt å lage og veldig greit og stort sett er dette alltid i hus.

Det er mange måter å lage godteri popcorn på, men denne gangen tok vi bare det vi hadde i skapet. Kan vise i et senere innlegg hvordan vi lager det på en annen måte🍿🍿🍿

God helg💛

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar