Blogg,  Familien

Fredagskos

Det er fredag kveld og vi koser oss med film.

Men før film laget vi godteri popcorn😄


For å lage dette trenger du⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Melange

Gele

Sukker

Popcorn

Vann

🍿Putt litt sukker og vann i en kasserolle og rør til sukkeret er oppløst deretter ca. en teskje smør. Hell oppi geleen og rør så kan du ta oppi popcornet og bland sammen. La det stå i ca. 30 min pluss minus for at det skal tørke.

Popcornet ble litt syrlig i smak siden vi brukte lime, sitron og blue berry, men godt likevel. Jeg liker best cerry og jordbær smak. Absolutt å anbefale hvis man har lyst på noe godt. Dette er billig og enkelt å lage og veldig greit og stort sett er dette alltid i hus.

Det er mange måter å lage godteri popcorn på, men denne gangen tok vi bare det vi hadde i skapet. Kan vise i et senere innlegg hvordan vi lager det på en annen måte🍿🍿🍿

God helg💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *