Blogg,  Familien

Familietid

Jeg ELSKER å være kreativ med barna og kan planlegge lang tid i forkant på hva vi skal lage og begynner å samle inn det vi trenger. Barna får i oppgave til å finne div. når de er ute å leker eller på skoleveien.

Et år samlet vi så mye kongler og nøtter at vi fylte opp to fulle poser og det brukte vi for å lage noe til jul🥰

Jeg personlig er mest glad i sesong tema og jul er den beste tiden i året, det er så utrolig mye vi kan lage. FÅR ALDRI NOK AV HJEMMELAGET JULEPYNT❤️

Familietid og skape gode minner er viktig for meg og gode minner er å gjøre ting sammen som å spille brettspill, spille på x-box/Wii Nintendo eller gjøre noe kreativt sammen. Også selvfølgelig at vi finner på aktiviteter ute sammen.

Bare for to uker siden spurte eldste gutten om hvorfor vi ikke drikker te på morgningen lenger, det er noe vi gjorde lørdager og søndager før frokost. Jeg tenkte aldri på at det var en ting, men vi gjorde dette i mange år og for han var det gode minner😍 Så nå har vi startet å drikke te før frokost igjen💛 Så bare en slik «liten» ting kan skape gode minner at vi sitter sammen og koser oss med te.

Her er liten del av ting vi har gjort sammen;

Jul❤️

Påske🐥

Maling🖍🎨

Perler💖

Spill

Diverse🥰


Lille jenta mi har vært så flink å lage You Tube video på hvordan man lager diverse med mye av det vi har hjemme🤩 Dette er en av noen videoer hun har laget, den ble laget i 2017.

Se video under⬇️⬇️⬇️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar