Blogg,  Familien,  You Tube

Dårlig råd, miljø og gjenbruk.

Kaster dere alt av plast, tomme syltetøy glass og metall?

Vi har ikke den beste økonomien og noen ganger går ikke ting helt rundt og vi kan ikke kjøpe akkurat det vi vil eller trenger. Så derfor har vi funnet på andre løsninger som også hjelper miljøet og det er gjenbruk.

Alt fra syltetøyglass, tacosaus glass, metall bokser, tomme rømmebokser og plastposer vi bruker til å ta på brødet eller frukten – tar vi vare på.

Glass kan brukes til mye og jeg har et helt skap med det. Vi bruker det til rester, hjemmelaget eggerøre, hjemmelaget syltetøy m.m til og med blomster. Vi bruker også å male de og bruker de til pynt, veldig fint å lage «lampe» også eller så lager vi hjemmelaget godteri og gir bort i glasset😁 Metall bruker vi til blomster eller putter div. oppi som eksempel penner/ fargeblyanter.

Det blir mye til gjenbruk og vi får selvfølgelig ikke tatt vare på absolutt alt, men vi gjør det beste vi kan for å hjelpe på miljøet og samtidig sparer vi penger😊

Bruker du glass, metall og plast igjen?

Her er en video min datter laget for ca. to årstiden der hun gjenbruker papp og metall.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar