Blogg,  Om meg

Velkommen Til Min Blogg!

Har lenge tenkt og vurder på å blogge, men har bare aldri kommet så langt. En dag(som også var en av mine tøffeste dager på mange år) så jeg Anne Brith søkte etter noen som vil bli blogger – så da tok jeg sjansen og sendte henne en mail. Og ikke lenge etter fikk jeg vite jeg var en av de heldig som fikk bli med på det nye Influencer programmet til Anne Brith Davidsen, så dette gleder jeg meg virkelig til.

Bare en liten intro om meg.

Navnet mitt er Randi Therese Bakke jeg kommer fra Romsdalen, men bor nå på Østlandet og her har jeg bodd siden 1998.
Jeg har en samboer og vi har tre barn i alder 12, 11 og 6 år.

Her skal jeg skrive om hverdagslivet, familie, hobby, helse, trening og litt humor – så det er bare å følge med:) Stort sett alt jeg gjør med familien min.

Mitt daglige liv jobber jeg i en 100% stilling som administrasjonsekretær og på siden av det har jeg mitt eget forlag der jeg har gitt ut min egen julebok(bilde over). Jeg har mange prosjekter på gang og håper jeg klarer å finansiere disse drømmene etterhvert. Jeg har en plan og et mål på dette og jeg kommer til å dele mye om dette også på bloggen. For tiden jobber jeg med en ny bok som jeg kaller prosjekt påske haren og jeg er nesten ferdig med å skrive historien, men har et lite problem og det er – når jeg begynner å skrive på den klarer jeg ikke slutte og historien blir lenger og lengre. Samtidig så skal jeg tegne selv i denne boken – er ikke noe mester i å tegne, men jeg øver meg masse for å få det slik jeg ønsker(tegning under bilde). Prosessen på dette vil jeg legge ut på bloggen og målet på prosjektet er at den er klar til påsken 2020. Så primært barnebøker det går i her og tydeligvis sesong;)

Gleder meg masse til dette og håper dere virkelig vil bli med meg på denne ferden.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

2 kommentarer

 • Stein-Erik Bakke

  Hei Randi Therese.

  Så bra at du begynner å finne tilbake til deg selv.
  Du sier at du sluttet å stille spørsmål fordi andre opplevde det som plagsomt/frekt.
  Etter min mening så finns det bare ett dumt spørsmål og det er det du lurer på, men ikke stiller. Det er dumt det.
  Uten at menneskeheten hadde stilt spørsmål så hadde vi nok fortsatt vært på steinalderstadiet. Det er nysgjerrigheten som har og fortsetter å drive oss framover.
  Nå vet jeg også at det å stille spørsmål kan av enkelte oppleves som truende, det kan oppleves som om du er ute etter å «ta» vedkommende, det kan oppleves som kritikk eller mye annet. De fleste spørsmål stilles av den enkle grunn at den som spør ikke vet eller vil få klargjort et usikkerhetsmoment.
  Jeg har selv opplevd at en leder alltid gikk ut fra at når jeg spurte om noe så var det på grunn av at jeg ikke syntes vedkommende gjorde en bra nok jobb. Trist, men ikke uvanlig.

  Så still spørsmål og finn tilbake til den nysgjerrige jenta du en gang var.

  Stein-Erik Bakke

  • randitheresebakke

   Hei Stein-Erik

   Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding💛 Setter stor pris på den🥰

   (PS: håper jeg ikke svarer to ganger for jeg sendte en for noen timer siden også finner jeg ikke svaret mitt i kommentarfeltet – så jeg sender en ny) ❤️

Legg inn en kommentar